Foederer DFK en Accountantskantoor Bleux gaan samenwerken.

 

Foederer DFK, één van de grootste zelfstandige accountantskantoren in Limburg, met vestigingen in Hasselt, Bree en Sint-Truiden, gaat nu ook een samenwerking aan met Accountantskantoor Bleux uit Peer.

“Met deze stap geven wij onze klanten de garantie op continuïteit en kunnen wij de dienstverlening naar hen uitbreiden en nog verbeteren”, zegt Rik Bleux van Accountantskantoor Bleux. “Wij waren reeds geruime tijd een dergelijke stap aan het voorbereiden en hebben nu met Foederer DFK de juiste partner gevonden.”

Voor Foederer DFK is het een mooie aanwinst in de regio Peer-Bree en omgeving. “Beide kantoren delen immers dezelfde waarden, klantenbenadering en aandacht voor de meerwaardecreatie. Cruciaal in onze beslissing was dat zij ons motto van 'Partners in Business' ook nu al dagelijks waarmaken”, aldus Stijn Verjans, managing partner bij Foederer DFK.

“We leven in sterk veranderende tijden. De wereld van de boekhouding en de fiscaliteit wordt immers alsmaar complexer. Hierdoor zullen samenwerkingen als deze, in het belang van de cliënten, in de toekomst alleen maar toenemen”, voegt Wouter Vandijck daaraan toe. Hij is vestigingsleider in Bree en de vennoot bij Foederer DFK die deze operatie mee zal coördineren.

De samenwerking start onmiddellijk en wordt verder geformaliseerd op 1 januari 2016. Accountantskantoor Bleux blijft voorlopig wel nog onder diezelfde naam opereren en de bestaande kantoorvestiging in Peer wordt zeker nog een aantal jaren behouden.

Door deze operatie krijgt de groep van Foederer DFK nog steviger wortels en zullen er in Hasselt en Bree in totaal 56 mensen werken en in Sint-Truiden (alliantie met Reynders & Co) 28 medewerkers. Het kantoor is een bureau van accountants, bedrijfsrevisoren, fiscalisten en consultants en maakt deel uit van DFK International, een wereldwijd samenwerkingsverband van onafhankelijke accountantskantoren.

Voor meer informatie:

Stijn Verjans  (0497/597.135)
Rik Bleux  (0478/438.044)
Wouter Vandijck (0479/978.053)

Op de foto: Wouter Vandijck (links) en Rik Bleux (rechts).

Terug