Foederer Nederland

 

Crowe Foederer behoort tot de top van de accountants- en advieskantoren in Nederland. In ruim 60 jaar is deze organisatie gegroeid naar een landelijk dekkend kantorennetwerk met meer dan 650 medewerkers, verspreid over acht kantoren (Eindhoven, Amsterdam, Bladel, Lelystad, Oostzaan, Roermond, Venray en Venlo). Professionals op het gebied van Audit, Consultancy, Corporate Finance, Financial Services, HR Services, Tax en Technology staan relaties bij in het realiseren van hun ambities. 

ISinds 2014 is Crowe Foederer lid van het toonaangevend internationale netwerk: Crowe Global. Daardoor maken zij slim gebruik van de kracht van andere kantoren binnen dit netwerk. Het huis van Crowe Foederer is de basis voor digitale dienstverlening, gebaseerd op Technologie, Organisatie en Professionaliteit. Deze eigenschappen, gepaard met een hoge servicegraad, bepalen de kracht van Crowe.

Voor meer informatie over Foederer Nederland ga naar www.foederer.nl.

Nieuws

De gestegen rente maakt pensioensparen voor zelfstandigen weer aantrekkelijk. Wij nemen de diverse vormen van sparen via de tweede en derde pijler onder de loep.

Via een wetsontwerp van 19 oktober 2023 kondigt de federale regering een nieuwe maatregel aan voor huurders die de betaalde huur als beroepskosten in aftrek nemen. Dit wetsontwerp werd aangenomen op 28 november 2023.

In het kader van de arbeidsdeal van november 2022 heeft elke voltijdse werknemer vanaf 2024 recht op minstens vijf opleidingsdagen per jaar. Voor 2023 bedroeg dit vier dagen.