Foederer Nederland

 

Crowe Foederer behoort tot de top van de accountants- en advieskantoren in Nederland. In ruim 60 jaar is deze organisatie gegroeid naar een landelijk dekkend kantorennetwerk met meer dan 650 medewerkers, verspreid over acht kantoren (Eindhoven, Amsterdam, Bladel, Lelystad, Oostzaan, Roermond, Venray en Venlo). Professionals op het gebied van Audit, Consultancy, Corporate Finance, Financial Services, HR Services, Tax en Technology staan relaties bij in het realiseren van hun ambities. 

ISinds 2014 is Crowe Foederer lid van het toonaangevend internationale netwerk: Crowe Global. Daardoor maken zij slim gebruik van de kracht van andere kantoren binnen dit netwerk. Het huis van Crowe Foederer is de basis voor digitale dienstverlening, gebaseerd op Technologie, Organisatie en Professionaliteit. Deze eigenschappen, gepaard met een hoge servicegraad, bepalen de kracht van Crowe.

Voor meer informatie over Foederer Nederland ga naar www.foederer.nl.

Nieuws

De zomervakantie is bij uitstek een periode waar u studenten kunt aanwerven als extra m/v-kracht in uw bedrijf. Bij dit aanwervingsproces is het echter belangrijk dat u de wettelijke spelregels nauwgezet opvolgt, zodat u niet geconfronteerd wordt met dure boetes. We frissen de belangrijkste regels voor u op.

Als bedrijfsleider van een vennootschap kunt u een aantal specifieke forfaitaire onkostenvergoedingen uit uw vennootschap opnemen. Denk bijvoorbeeld aan kilometervergoedingen en dag- en reisvergoedingen. Daarnaast kunt u zichzelf ook een algemene forfaitaire onkostenvergoeding laten toekennen. Hoe pakt u dit correct aan?

Op 1 januari 2024 wordt in ons land de belastingvermindering in het kader van het federaal langetermijnsparen afgeschaft. Vandaag geldt dit voordeel voor stortingen in een levensverzekeringscontract of via de kapitaalaflossingen voor een tweede woning. Wat moet u hierover weten?