Foederer DFK en Accountants Midden Limburg sluiten strategische alliantie.

 

Eén van de grootste zelfstandige accountantskantoren in Limburg, nl. Foederer DFK met vestigingen in Hasselt, Bree en Sint-Truiden, sluit een alliantie met het kantoor Accountants Midden Limburg (AML), eveneens uit Hasselt.

“Door deze operatie krijgen onze klanten een garantie op continuïteit en zal ook de service naar hen toe uitgebreider en nog verbeterd kunnen worden”, aldus Nadine Van Ranst en Inge Vanmanshoven van AML. “Wij zijn er 100% van overtuigd dat deze operatie van samenwerking onze klanten alleen maar ten goede zal komen”.

Voor Foederer DFK spelen vooral operationele factoren mee. “Beide kantoren hebben een gelijklopende bedrijfscultuur, klantenbenadering en tariefstructuur. Daarnaast heeft AML een mooie klantenportefeuille, maar ook sterke mensen waarin wij geloven. Doorslaggevend in onze beslissing was dat zij ons motto van 'Partners in Business' ook waarmaken door als adviseur heel dicht bij de cliënten te staan”, zegt Stijn Verjans, managing partner bij Foederer DFK. “We leven in sterk veranderende tijden. De wereld van de boekhouding en de fiscaliteit wordt immers alsmaar complexer. Hierdoor zullen samenwerkingen als deze, in het belang van de cliënten, alleen maar gaan toenemen”, aldus Kristof Vanbilsen, de vennoot bij Foederer DFK die deze operatie mee zal coördineren.

De samenwerking start onmiddellijk en wordt verder geformaliseerd op 1 juli. In het najaar zullen de 6 medewerkers van AML ook naar de kantoren van Foederer DFK in Hasselt verhuizen.

Door deze operatie krijgt de groep van Foederer DFK nog steviger wortels en zullen er in Hasselt en Bree in totaal 56 mensen werken en in Sint-Truiden (alliantie met Reynders & Co) 28 medewerkers. Het kantoor Foederer is een bureau van accountants, bedrijfsrevisoren, fiscalisten en consultants en maakt deel uit van DFK International, een wereldwijd samenwerkingsverband van onafhankelijke accountantskantoren.

Voor meer informatie:

Stijn Verjans  (0497/597.135)
Nadine Van Ranst  (0477/920.199)
Inge Vanmanshoven  (0496/874.956)

Op de foto, van links naar rechts: Inge Vanmanshoven, Stijn Verjans, Nadine Van Ranst en Kristof Vanbilsen.

Dit nieuws werd onder meer verspreid door artikels in Het Belang van Limburg en op Made in Limburg (voor de link naar Made in Limburg klik hier).

Terug