Jurist - fiscalist

Functie: Je geeft cliënten en collega's van de accountancy-afdeling advies over juridische issues waarmee ondernemers geconfronteerd worden (ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, huur en andere contracten, arbeidsovereenkomsten,...). Daarnaast word je betrokken bij fiscale materies en adviezen in de vennootschapsbelasting en je zoekt naar oplossingen voor diverse fiscale problematieken. Je bent eveneens bereid je te verdiepen in estate- en successieplanninge. Naarmate je kennis en ervaring voer je de opdrachten als jurist/fiscalist meer en meer zelfstandig uit.

Profiel: Je bent master in de rechten en je kan eventueel terugblikken op een eerste relevante werkervaring. Een juridische achtergrond - met voornamelijk interesse in het vennootschapsrecht en ondernemingsrecht - is noodzakelijk. Indien je praktijkervaring met betrekking tot fiscaliteit kan voorleggen, is dat zeker een pluspunt. Je bent een uitgesproken  teamspeler en je vindt een gezond evenwicht tussen autonomie en samenwerking.

Aanbod: In ruil voor jouw kennis en ervaring krijg je de kans om te werken in een stabiele en groeiende onderneming in eigen regio. Je wordt aangemoedigd om je verantwoordelijkheid op te nemen en door te groeien naar een autonome functie. Je kan rekenen op een marktconform salarispakket (o.a. bedrijfswagen,...) in verhouding tot je competenties en ervaring.

Terug

Nieuws

De gestegen rente maakt pensioensparen voor zelfstandigen weer aantrekkelijk. Wij nemen de diverse vormen van sparen via de tweede en derde pijler onder de loep.

Via een wetsontwerp van 19 oktober 2023 kondigt de federale regering een nieuwe maatregel aan voor huurders die de betaalde huur als beroepskosten in aftrek nemen. Dit wetsontwerp werd aangenomen op 28 november 2023.

In het kader van de arbeidsdeal van november 2022 heeft elke voltijdse werknemer vanaf 2024 recht op minstens vijf opleidingsdagen per jaar. Voor 2023 bedroeg dit vier dagen.