Jurist - fiscalist

Functie: Je geeft cliënten en collega's van de accountancy-afdeling advies over juridische issues waarmee ondernemers geconfronteerd worden (ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, huur en andere contracten, arbeidsovereenkomsten,...). Daarnaast word je betrokken bij fiscale materies en adviezen in de vennootschapsbelasting en je zoekt naar oplossingen voor diverse fiscale problematieken. Je bent eveneens bereid je te verdiepen in estate- en successieplanninge. Naarmate je kennis en ervaring voer je de opdrachten als jurist/fiscalist meer en meer zelfstandig uit.

Profiel: Je bent master in de rechten en je kan eventueel terugblikken op een eerste relevante werkervaring. Een juridische achtergrond - met voornamelijk interesse in het vennootschapsrecht en ondernemingsrecht - is noodzakelijk. Indien je praktijkervaring met betrekking tot fiscaliteit kan voorleggen, is dat zeker een pluspunt. Je bent een uitgesproken  teamspeler en je vindt een gezond evenwicht tussen autonomie en samenwerking.

Aanbod: In ruil voor jouw kennis en ervaring krijg je de kans om te werken in een stabiele en groeiende onderneming in eigen regio. Je wordt aangemoedigd om je verantwoordelijkheid op te nemen en door te groeien naar een autonome functie. Je kan rekenen op een marktconform salarispakket (o.a. bedrijfswagen,...) in verhouding tot je competenties en ervaring.

Terug

Nieuws

De GDPR-wetgeving dwingt organisaties, dus ook eenmanszaken en kmo’s, zorgvuldig om te springen met privacygevoelige gegevens. Gegevens verzamelen voor marketingdoeleinden is aan strikte regels onderworpen. Wat mag wel en wat niet? Hieronder beantwoorden we zes veelgestelde vragen rond GDPR.

In januari 2023 ontvingen honderdduizenden werknemers in de privésector een stevige loonindexering. Dit mechanisme trad in werking als gevolg van de stijgende levensduurte van de afgelopen maanden. Deze indexering geldt echter niet voor zelfstandigen. Hoe past u uw tarieven correct aan?

Om cashflowproblemen te vermijden is een strikte opvolging van uitgaande facturen essentieel. In dit artikel geven we enkele tips om daadkrachtig maar beleefd om te gaan met wanbetalers.