Auditor

Functie: Je evalueert de administratieve en boekhoudkundige organisatie en controleert de financiële gegevens bij de cliënten ter plaatse. Je zal waardevolle aanbevelingen en maatgerichte adviezen geven. Tevens kaderen je werkzaamheden in het uitbrengen van het commissarisverslag waarin het oordeel over de jaarrekening geformuleerd wordt. Bovendien zal je betrokken worden in due dilligence en andere revisorale opdrachten.

Profiel: Je bent master in de Toegepaste Economische Wetenschappen of je bent Handelsingenieur. Je hebt minstens 3 jaar praktijkervaring in externe audit. Je bent communicatief, assertief en sociaalvaardig. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Vereiste studies
Master Toegepaste Economische Wetenschappen of
Master Handelsingenieur

Talenkennis
Nederlands (moedertaal)
Goede kennis Frans en/of Engels

Werkervaring
Minstens 3 jaar praktijkervaring in externe audit

Contract
Vaste Job
Contract van onbepaalde duur
Voltijds

Plaats van tewerkstelling
Hasselt

Aanbod:
• Foederer DFK biedt je een flexibele en aangename werkomgeving in een groeiende onderneming in eigen regio.
• Je kan rekenen op een marktconform salarispakket (o.a. bedrijfswagen, groepsverzekering, ...) in verhouding tot je competenties en ervaring.
• Je wordt aangemoedigd om je verantwoordelijkheid op te nemen en door te groeien naar een autonome functie.
• Er is aandacht voor een goede werksfeer en een goede work-life balance.

Waar en hoe solliciteren?

Via email: c.vandijck@foederer.be

Contact: Chantal Vandijck

Solliciteren met CV.

Vermeld de referentie: 3 jaar praktijkervaring in externe audit.

Deze functie staat open voor mannen en vrouwen.

 

Terug 

Nieuws

De zomervakantie is bij uitstek een periode waar u studenten kunt aanwerven als extra m/v-kracht in uw bedrijf. Bij dit aanwervingsproces is het echter belangrijk dat u de wettelijke spelregels nauwgezet opvolgt, zodat u niet geconfronteerd wordt met dure boetes. We frissen de belangrijkste regels voor u op.

Als bedrijfsleider van een vennootschap kunt u een aantal specifieke forfaitaire onkostenvergoedingen uit uw vennootschap opnemen. Denk bijvoorbeeld aan kilometervergoedingen en dag- en reisvergoedingen. Daarnaast kunt u zichzelf ook een algemene forfaitaire onkostenvergoeding laten toekennen. Hoe pakt u dit correct aan?

Op 1 januari 2024 wordt in ons land de belastingvermindering in het kader van het federaal langetermijnsparen afgeschaft. Vandaag geldt dit voordeel voor stortingen in een levensverzekeringscontract of via de kapitaalaflossingen voor een tweede woning. Wat moet u hierover weten?