Auditor

Functie: Je evalueert de administratieve en boekhoudkundige organisatie en controleert de financiële gegevens bij de cliënten ter plaatse. Je zal waardevolle aanbevelingen en maatgerichte adviezen geven. Tevens kaderen je werkzaamheden in het uitbrengen van het commissarisverslag waarin het oordeel over de jaarrekening geformuleerd wordt. Bovendien zal je betrokken worden in due dilligence en andere revisorale opdrachten.

Profiel: Je bent master in de Toegepaste Economische Wetenschappen of je bent Handelsingenieur. Je hebt minstens 3 jaar praktijkervaring in externe audit. Je bent communicatief, assertief en sociaalvaardig. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Vereiste studies
Master Toegepaste Economische Wetenschappen of
Master Handelsingenieur

Talenkennis
Nederlands (moedertaal)
Goede kennis Frans en/of Engels

Werkervaring
Minstens 3 jaar praktijkervaring in externe audit

Contract
Vaste Job
Contract van onbepaalde duur
Voltijds

Plaats van tewerkstelling
Hasselt

Aanbod:
• Foederer DFK biedt je een flexibele en aangename werkomgeving in een groeiende onderneming in eigen regio.
• Je kan rekenen op een marktconform salarispakket (o.a. bedrijfswagen, groepsverzekering, ...) in verhouding tot je competenties en ervaring.
• Je wordt aangemoedigd om je verantwoordelijkheid op te nemen en door te groeien naar een autonome functie.
• Er is aandacht voor een goede werksfeer en een goede work-life balance.

Waar en hoe solliciteren?

Via email: c.vandijck@foederer.be

Contact: Chantal Vandijck

Solliciteren met CV.

Vermeld de referentie: 3 jaar praktijkervaring in externe audit.

Deze functie staat open voor mannen en vrouwen.

 

Terug 

Nieuws

De "Bijkluswet" maakt onbelast bijverdienen mogelijk. Dat kan voor werknemers die minstens 4/5 werken, voor zelfstandigen in hoofdberoep en voor gepensioneerden. Zolang de inkomsten binnen een vastgelegde limiet blijven, zijn er geen bijdragen of belastingen verschuldigd. Sinds 15 juli 2018 moeten de klussen worden aangegeven via de onlinedienst Bijklussen. De werking in een notendop.

Sinds 1 november 2018 maken we geen onderscheid meer tussen handelsvennootschappen en burgerlijke vennootschappen. Voortaan spreken we enkel over vennootschappen. Beoefenaars van vrije beroepen die een vennootschap oprichtten, kozen traditioneel voor een burgerlijke vennootschap. Dit burgerlijk karakter van de vennootschap staat vermeld in haar statuten. Moeten de burgerlijke vennootschappen hun statuten nu aanpassen?

Aan de vooravond van het nieuwe jaar, staan we even stil bij de verdere uitwerking van de taxshift en de hervorming van de vennootschapsbelasting.