Auditor

Functie: Je evalueert de administratieve en boekhoudkundige organisatie en controleert de financiële gegevens bij de cliënten ter plaatse. Je zal waardevolle aanbevelingen en maatgerichte adviezen geven. Tevens kaderen je werkzaamheden in het uitbrengen van het commissarisverslag waarin het oordeel over de jaarrekening geformuleerd wordt. Bovendien zal je betrokken worden in due dilligence en andere revisorale opdrachten.

Profiel: Je bent master in de Toegepaste Economische Wetenschappen of je bent Handelsingenieur. Je hebt minstens 3 jaar praktijkervaring in externe audit. Je bent communicatief, assertief en sociaalvaardig. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Vereiste studies
Master Toegepaste Economische Wetenschappen of
Master Handelsingenieur

Talenkennis
Nederlands (moedertaal)
Goede kennis Frans en/of Engels

Werkervaring
Minstens 3 jaar praktijkervaring in externe audit

Contract
Vaste Job
Contract van onbepaalde duur
Voltijds

Plaats van tewerkstelling
Hasselt

Aanbod:
• Foederer DFK biedt je een flexibele en aangename werkomgeving in een groeiende onderneming in eigen regio.
• Je kan rekenen op een marktconform salarispakket (o.a. bedrijfswagen, groepsverzekering, ...) in verhouding tot je competenties en ervaring.
• Je wordt aangemoedigd om je verantwoordelijkheid op te nemen en door te groeien naar een autonome functie.
• Er is aandacht voor een goede werksfeer en een goede work-life balance.

Waar en hoe solliciteren?

Via email: c.vandijck@foederer.be

Contact: Chantal Vandijck

Solliciteren met CV.

Vermeld de referentie: 3 jaar praktijkervaring in externe audit.

Deze functie staat open voor mannen en vrouwen.

 

Terug 

Nieuws

Wie zijn (uit de hand gelopen) hobby in een zelfstandige activiteit omzet om de verliezen ervan te kunnen aftrekken van andere inkomsten, moet uitkijken. Via datamining haalt de fiscus ondernemingen die permanent verlies lijden eruit en wordt, na controle, het verlies van de activiteit op nul gezet. Nu zet de fiscus de aanval ook in op de btw-aftrek.

Bedrijven die hun werknemers meer opleidingsuren toekennen dan reglementair is vereist, genieten sinds 1 januari 2021 van een vrijstelling van doorstorting van bedrijfsvoorheffing. Als de werknemer gedurende een ononderbroken periode van 30 kalenderdagen minstens 10 dagen opleiding volgt op kosten van de werkgever, dan moet de werkgever een bedrag gelijk aan 11,75% van de bezoldiging van de betrokken werknemer niet doorstorten aan de Schatkist.

De heer X koopt een woning van vennootschap A. Zijn vader was aandeelhouder van A. Volgens de fiscus is de woning verkocht voor een prijs onder de werkelijke waarde. Daarom wil de fiscus het voordeel in hoofde van X belasten als een divers inkomen. De rechtbank van Brussel fluit de fiscus terug.