Auditor

Functie: Je evalueert de administratieve en boekhoudkundige organisatie en controleert de financiële gegevens bij de cliënten ter plaatse. Je zal waardevolle aanbevelingen en maatgerichte adviezen geven. Tevens kaderen je werkzaamheden in het uitbrengen van het commissarisverslag waarin het oordeel over de jaarrekening geformuleerd wordt. Bovendien zal je betrokken worden in due dilligence en andere revisorale opdrachten.

Profiel: Je bent master in de Toegepaste Economische Wetenschappen of je bent Handelsingenieur. Je hebt minstens 3 jaar praktijkervaring in externe audit. Je bent communicatief, assertief en sociaalvaardig. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Vereiste studies
Master Toegepaste Economische Wetenschappen of
Master Handelsingenieur

Talenkennis
Nederlands (moedertaal)
Goede kennis Frans en/of Engels

Werkervaring
Minstens 3 jaar praktijkervaring in externe audit

Contract
Vaste Job
Contract van onbepaalde duur
Voltijds

Plaats van tewerkstelling
Hasselt

Aanbod:
• Foederer DFK biedt je een flexibele en aangename werkomgeving in een groeiende onderneming in eigen regio.
• Je kan rekenen op een marktconform salarispakket (o.a. bedrijfswagen, groepsverzekering, ...) in verhouding tot je competenties en ervaring.
• Je wordt aangemoedigd om je verantwoordelijkheid op te nemen en door te groeien naar een autonome functie.
• Er is aandacht voor een goede werksfeer en een goede work-life balance.

Waar en hoe solliciteren?

Via email: c.vandijck@foederer.be

Contact: Chantal Vandijck

Solliciteren met CV.

Vermeld de referentie: 3 jaar praktijkervaring in externe audit.

Deze functie staat open voor mannen en vrouwen.

 

Terug 

Nieuws

De GDPR-wetgeving dwingt organisaties, dus ook eenmanszaken en kmo’s, zorgvuldig om te springen met privacygevoelige gegevens. Gegevens verzamelen voor marketingdoeleinden is aan strikte regels onderworpen. Wat mag wel en wat niet? Hieronder beantwoorden we zes veelgestelde vragen rond GDPR.

In januari 2023 ontvingen honderdduizenden werknemers in de privésector een stevige loonindexering. Dit mechanisme trad in werking als gevolg van de stijgende levensduurte van de afgelopen maanden. Deze indexering geldt echter niet voor zelfstandigen. Hoe past u uw tarieven correct aan?

Om cashflowproblemen te vermijden is een strikte opvolging van uitgaande facturen essentieel. In dit artikel geven we enkele tips om daadkrachtig maar beleefd om te gaan met wanbetalers.