Foederer DFK en Janssen & Partners bundelen de krachten.

 

Als één van de grootste zelfstandige accountantskantoren in Limburg, kondigde Foederer DFK met reeds vestigingen in Hasselt, Bree, Peer en Sint-Truiden, onlangs nog een bijkomende samenwerking aan met D & D Accountants uit Herk-de-Stad. Nu maakt Janssen & Partners uit Maaseik ook bekend aan te sluiten bij Foederer DFK.

“Ook wij merken het belang van een voldoende schaalgrootte om in de toekomst dezelfde perfecte service te kunnen blijven bieden aan onze cliënten. In ons beroep wordt immers een solide basis in verschillende kennisvelden en digitalisering meer en meer cruciaal, alsook het vermogen om in te kunnen spelen op een steeds sneller wijzigende regelgeving”, aldus Niko Janssen van Janssen & Partners. “En wij zijn er zeker van dat wij met Foederer DFK de juiste weg inslaan om dit waar te maken voor onze cliënten”.

“Wij leerden Janssen & Partners kennen als een kantoor met kwaliteitsvolle medewerkers met een fijne en persoonlijke aanpak in hun cliëntencontact. Wij geloven dan ook 100% in de symbiose die ontstaat door deze samenwerking”, aldus Stijn Verjans, managing partner bij Foederer DFK. “Zoals steeds is ons belangrijkste criterium voor het aangaan van een nieuwe samenwerking de ingesteldheid van de nieuwe medewerkers om als 'Partners in Business' heel dicht bij hun cliënten te staan”.

De samenwerking zal zijn uitwerking krijgen met ingang vanaf 1 januari 2018.


Door deze operatie sluiten de 4 medewerkers van Janssen & Partners aan bij Foederer DFK en krijgt de Foederer-DFK-groep verder verankerde wortels in Limburg waarbij er dan 96 medewerkers actief zijn (inclusief de alliantie met Reynders & Co in Sint-Truiden). Het kantoor is een bureau van accountants, bedrijfsrevisoren, fiscalisten en consultants en maakt deel uit van DFK International, een wereldwijd samenwerkingsverband van onafhankelijke accountantskantoren.Voor meer informatie:

Stijn Verjans                      0497/597.135
Niko Janssen                     089/566.302
Wouter Vandijck              0479/978.053

Op de foto, van links naar rechts: Stijn Verjans, Nico Janssen en Wouter Vandijck.

Terug