Foederer DFK en D & D Accountants bundelen de krachten.

 

Als één van de grootste zelfstandige accountantskantoren in Limburg, gaat Foederer DFK met reeds vestigingen in Hasselt, Bree, Peer en Sint-Truiden, een nieuwe, bijkomende samenwerking aan met het accountantskantoor D & D uit Herk-de-Stad.

“Een doorgedreven digitalisering en een steeds sneller wijzigende regelgeving in ons beroepsveld maakt dat een voldoende schaalgrootte belangrijk is om blijvend een goede dienstverlening te kunnen garanderen voor onze klanten”, aldus Christophe Duyckaerts en Jean-Paul Duyckaerts van D & D. “Wij zijn er volledig van overtuigd dat wij met Foederer DFK de juiste partner hebben gevonden om dit samen waar te maken”.

“Wij kennen D & D al jarenlang als een kwaliteitsvol kantoor met sterke medewerkers met éénzelfde bedrijfscultuur, klantenbenadering en tariefstructuur als de onze. Wij geloven dan ook rotsvast in de win-win die ontstaat door deze samenwerking”, aldus Stijn Verjans, managing partner bij Foederer DFK. Doorslaggevend in onze beslissing was dat zij ons motto van 'Partners in Business' zelf ook waarmaken door als adviseur heel dicht bij de cliënten te staan”.

De samenwerking zal zijn uitwerking krijgen met ingang vanaf 1 januari 2018.

Door deze operatie sluiten de 8 medewerkers van D & D aan bij Foederer DFK en krijgt de Foederer-DFK-groep nog steviger wortels in Limburg waardoor er dan 92 medewerkers actief zijn (inclusief de alliantie met Reynders & Co in Sint-Truiden). Het kantoor is een bureau van accountants, bedrijfsrevisoren, fiscalisten en consultants en maakt deel uit van DFK International, een wereldwijd samenwerkingsverband van onafhankelijke accountantskantoren.Voor meer informatie:

Stijn Verjans                      0497/597.135
Christophe Duyckaerts   0478/279.907

Op de foto, van links naar rechts: Stijn Verjans, Kristof Vanbilsen, Christophe Duyckaerts en Jean-Paul Duyckaerts.

Dit nieuws werd onder meer ook verspreid via Made in Limburg (voor de link naar Made in Limburg klik hier).

Terug